Botez Evelin – Anda Adam

Va povesteam intr-un articol anterior despre cea mai mare provocare a anului trecut pentru noi – nunta Andei Adam. Un proiect deosebit si plin de emotie, despre care ne bucuram sa putem spune ca a iesit ca la carte si ca mirii au fost extrem de multumiti de ceea ce am realizat pentru ei. Atat de multumiti incat anul acesta, dupa nasterea fetitei lor, ne-au contactat din nou pentru a ne ocupa si de botezul micutei Evelin.

Am stiut din prima clipa ca va urma un eveniment la fel de special ca si primul. Si desi am putea spune ca un botez este oarecum mai relaxat decat o nunta, pentru noi presiunea si emotiile au fost si mai mari decat prima oara. Ne-am propus sa realizam ceva si mai spectaculos decat anul trecut si sa depasim chiar succesul obtinut cu nunta, dar mai ales sa nu ii dezamagim pe Anda si Sorin, care au avut incredere in noi in cele mai importante momente ale vietilor lor.

Fiind doi perfectionisti, Anda si Sorin au fost foarte atenti la fiecare detaliu si s-au implicat activ in organizarea botezului. Au facut o selectie de imagini din portofoliul nostru, pe care le-am folosit pentru a crea conceptul intregului eveniment. Anda a venit cu propunerea papusilor Barbie imbracate in rochite de flori, inspirata fiind de botezurile din Rusia, unde mesele sunt decorate astfel. A inceput astfel o adevarata vanatoare de papusi Barbie, care trebuiau sa fie niste mici capodopere, cu fete frumoase, vesele, luminoase. Odata gasite, au urmat incercari, masuratori, probe, astfel incat rochiile din flori sa se potriveasca perfect. Am gasit intr-un final varianta perfecta de flori si culori, pentru ca totul sa se incadreze perfect in decorul general.

Scaunele si tacamurile aurii sunt parte din colectia Kaffka Premium 2016 si au fost folosite in premiera anul acesta la botezul lui Evelin. Desi o parte din logistica fusese deja comandata pentru botezul propriei noastre fetite, Anna, a fost nevoie de o suplimentare substantiala a stocului, avand in vedere dimensiunea acestui eveniment.
Bancuta de la foto corner este si ea noua in portofoliul nostru si s-a potrivit perfect alaturi de literele realizate special pentru Evelin in culori asortate cu decorul nostru.

Suntem fericiti sa spunem ca evenimentul a fost un succes si ca Anda si Sorin au fost multumiti, inca o data, de ceea ce am reusit sa realizam pentru ei. Le multumim din inima ca ne-au ales si de aceasta data si le suntem recunoscatori pentru cuvintele de lauda pe care le-au avut pentru noi in urma botezului.

De asemenea, ii multumim Anei Haralambie de la Ghidul Miresei pentru increderea de a colabora cu noi si de aceasta data si multumim Aristocrat Events pentru ca s-a asigurat ca activitatea noastra sa se desfasoare fara probleme si ne-a oferit tot sprijinul pentru a ne face munca cat mai usoara.

Botez Anda Adam Kaffka 1

Botez Anda Adam Kaffka 2

Botez Anda Adam Kaffka 3

Botez Anda Adam Kaffka 4

Botez Anda Adam Kaffka 5

Botez Anda Adam Kaffka 6

Botez Anda Adam Kaffka 7

Botez Anda Adam Kaffka 8

Botez Anda Adam Kaffka 9

Botez Anda Adam Kaffka 10

Botez Anda Adam Kaffka 11

Botez Anda Adam Kaffka 12

Botez Anda Adam Kaffka 13

Botez Anda Adam Kaffka 14

Botez Anda Adam Kaffka 15

Botez Anda Adam Kaffka 16

Botez Anda Adam Kaffka 17

Botez Anda Adam Kaffka 18

Botez Anda Adam Kaffka 19

1613 (2)

One reply on “Botez Evelin – Anda Adam

  • ALEXANDRA

    And this amazing “ALL” can be enough of a reason for me to get pregnant! Indeed Kaffka Premium creates magic! ☺️?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *