Micul Print Radu

Intotdeauna ne bucuram cand fostii nostri miri sunt atat de multumiti de modul in care ne-am ocupat de nunta lor incat apeleaza la noi si pentru decorarea petrecerii de botez. Astfel s-a intamplat in cazul Iuliei si a lui Radu, carora le-am organizat nunta in 2012. Anul acesta a sosit momentul sa sarbatorim venirea pe lume a celui mai nou membru al familiei lor, eveniment ce a avut loc, din nou, la restaurantul hotelului Golden Tulip.

Le-am propus parintilor tema “Micul Print” iar mamica a ales verde, galben si auriu ca si culori dominante pentru decoratiuni. Pentru aranjamentele florale am folosit vaze verzi, decorate cu brose delicate si umplute cu hortensii, frezii, lalele colorate, craspedia si trandafiri. Decorul meselor a fost completat de servete chevron si de mici pernute verzi cu pasmanterie fina, croite special pentru eveniment. Tot special pentru acest botez am comandat mici coronite argintii si aurii, pe care le-am asezat pe fiecare pernuta.

Scaunele Chiavari s-au incadrat perfect in decor, fiind accesorizate cu pernute in aceeasi nuanta cu vazele de pe mese, La sosire, fiecare invitat a gasit pe scaun cate un meniu, realizat cu multa atentie si dedicatie de catre colaboratorii nostri, Premium Cards din Cluj-Napoca. Atractia serii a fost insa, fara indoiala, Foto Corner-ul decorat cu pom poms, lampioane colorate si figurine tematice, alaturi de caruciorul deosebit cu aspect vintage, demn de micul print sarbatorit in acea seara.

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *