Nunta Anda Adam & Sorin

Cu totii am avut in copilarie un idol, un model sau o persoana pe care o admiram. In ceea ce ma priveste, imi amintesc foarte clar momentul in care, in urma cu 16 ani, am auzit prima melodie a Andei Adam cu Racla. Melodia se numea “Nu ma uita” iar eu m-am indragostit pe loc de stilul ei si intr-adevar nu am uitat-o pana in ziua de astazi.

Acum 2 veri, venind de la mare spre casa, am facut un scurt popas la Snagov, la Vila 23. Am admirat de la fereastra camerei mele lacul Snagov si pontonul cu scena imensa, spunandu-mi in gand: ce mult mi-as dori sa realizez un eveniment aici! Insa nici in cele mai indraznete vise nu mi-as fi inchipuit ca dorinta mi se va indeplini curand, chiar datorita… ati ghicit… Andei Adam.

Anda era in toiul pregatirilor pentru nunta. Locatia fiind stabilita, urma partea cea mai dificila (dupa spusele Anei de la Ghidul Miresei) si anume: decorul. La recomandarile Andreei si ale lui Bogdan de la Vila 23 Snagov, Anda a vizitat pagina noastra de Facebook si de acolo a pornit totul. Ne-a spus ideile ei, a ascultat propunerile noastre si asa a inceput colaborarea.
Am stabilit conceptul, am facut probe, am stabilit totul pana la cel mai mic detaliu. Apoi a venit ziua cea mare, 14 Iunie 2015: agitatie, telefoane, televiziuni, paparazzi si multe multe emotii. A fost unul dintre cele mai speciale evenimente pe care le-am realizat pana acum si sunt recunoscatoare tuturor celor implicati in acest proiect pentru tot efortul depus.

Ma simt de-a dreptul onorata ca Anda a ales Kaffka pentru nunta ei, cu atat mai mult cu cat a fost febletea mea de atatia ani.

Si iata si cateva imagini din culisele evenimentului:

anda 2

anda 1

anda 3

anda 4

anda 5

_D3_2431

_D3_2446

_D3_2477

_D3_2479

_D3_2499

_D3_2509

6

7

9

10

11

_D3_2380

_D3_2332

anda1

anda

_D3_2371

19

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *